Hovedentreprise

Døre & vinduer i Vejby
Slip for bekymringerne – vi sørger for, at hele byggeprojektet kommer sikkert i mål

Hovedentreprise

Står du over for et større byggeprojekt, hvor du ikke selv vil stå for alt det besværlige arbejde med at kontakte og koordinere et væld af håndværkere? Så har du brug for totalentreprise.

Hos Malling Byg ApS tilbyder vi totalentreprise på dit byggeprojekt. Det betyder, at vi står for alt fra den indledende snak om dine drømme, til den sidste klat maling er tør. Ligeledes er vi garant for, at du på kort tid får et fejlfrit resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Stor erfaring og dygtige samarbejdspartnere sikrer dig et godt resultat

Hos Malling Byg ApS har vi stor erfaring med større byggeprojekter. Vi kender processen ud og ind, og vi har det store overblik. Du kan derfor trygt lade os stå for slagets gang på dit byggeprojekt.

Vi sørger for en gennemarbejdet tidsplan, så byggeprocessen kommer til at køre på skinner, og vi arbejder sammen med en række dygtige samarbejdspartnere, så kvaliteten er sikret hele vejen rundt.

Søger du professionel hjælp til totalentreprise i Nordsjælland? Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud. Ring til os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe med din tømreropgave