Træterrasser, skure og alt til haven

Træterrasser, skure og alt til haven  i Vejby
Træterrasser, termotag, skur, hegn og plantekasser – alt til haven

Træterrasser, skure og alt til haven

Drømmer du om en smuk, ny træterrasse til de lune sommeraftener i godt selskab? Eller har du brug for et nyt skur, så haveredskaberne ikke længere skal fylde i garagen? Det kunne også være, at du trænger til nye plantekasser, hegn eller overdækning et sted i haven?

Malling Byg ApS har gode løsninger til at forbedre dit liv i haven. Vi bygger alt – lige fra overdækning af brændestablen til det rummelige redskabsskur. Vi sørger for en samlet løsning, der sikrer funktionalitet og et flot ensartet udseende.

Skru op for det dejlige haveliv med en ny træterrasse

Hos Malling Byg ApS tilbyder vi flotte træterrasser i mange forskellige størrelser og udformninger.

Hvis du går med tanker om en træterrasse, er det en god idé at komme i gang allerede tidligt på sæsonen, da der er stor efterspørgsel på både arbejdskraft og materialer. På den måde sikrer du dig også, at terrassen står klar, så snart sommersolen kalder.

Kan du tegne det, så kan vi bygge det

Hos Malling Byg ApS holder vi af at finde smarte løsninger, der forbedrer havelivet, og så elsker vi at få en udfordring. Så hvad end det er en helt specielt udformet plantekasse, du mangler, eller om du bare ønsker overdækning til brændestablen eller cyklerne, så står vi klar til at hjælpe.

Kort sagt bygger vi alt til haven; hvis du kan tegne det, så kan vi bygge det.

Vi tilbyder naturligvis også reparationer af dine eksisterende løsninger, hvis et bræt skulle være gået løs eller i forrådnelse.

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse, et praktisk skur eller noget helt tredje, der kan forbedre livet i haven? Ring til os og fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Kontakt

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe med din tømreropgave