Tilbygninger og annekser

Tilbygninger og annekser  i Vejby

Er du løbet tør for plads?

Tilbygninger og annekser

Med tiden kan dit pladsbehov ændre sig. Måske er børnene blevet så store, at de gerne vil have deres egen teenageafdeling, måske endda som et anneks i haven. Eller måske har arbejds- eller familiesituationen ændret sig, så du pludselig har brug for flere børneværelser, et gæsteværelse eller måske et hjemmekontor.

Uanset hvad du drømmer om, tilbyder Malling Byg ApS en række forskellige løsninger til boligen, der er blevet for trang. Vi hjælper dig med alt lige fra byggetilladelsen, til den nye bygning står færdig.

Drømmer du om en tilbygning?

Hvis du mangler et par ekstra værelser, eller hvis husets indretning ikke længere passer til dine behov, så er en tilbygning en god mulighed. Malling Byg ApS kan hjælpe dig med alt fra flotte træelementer i det nybyggede kontor til store tilbygninger med flere værelser.

Anneksets mange anvendelsesmuligheder

Hvis der ikke er plads til en tilbygning i forlængelse af huset, kan et anneks være en god idé. Et anneks er en mindre separat bygning, du kan placere lige det sted på din grund, hvor det giver bedst mening for dig. Her kan de store børn få deres teenageværelse, eller du kan få et uforstyrret hjemmekontor. Annekser fungerer også godt som gæsteværelse. Mulighederne er mange, og vi gør altid vores yderste for, at du får det lige, som du ønsker.

Vi arbejder sammen med en dygtig arkitekt, der kan tegne dine drømme. De drømme bygger vi efterfølgende, og vi sørger også meget gerne for kontakt til både maler, murer, elektriker, entreprenør og vvs’er, så drømmen endelig kan blive til virkelighed.

Ønsker du professionel byggehjælp til anneks eller tilbygning i Nordsjælland? Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud. Ring til os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

 

 

Kontakt

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe med din tømreropgave